digital

Komplett beskrivelse av
CITYLINE DIGIALT PANEL

Den komplette pakke

Det digitale panelet i CITYLINE serien kommer med fargekamera og et numerisk tastatur som standard. For å ringe til en beboer, tast inn riktig nummer og trykk så bjellesymbol.

Kompakt audio og video modul
Modulen har en kraftig innebygget 2W forsterker med volumkontroll for å justere nivået på samtalen. En digital stemme sier - “Døren er åpen. Vennligst lukk døren bak deg.” - når døren blir opplåst. Åpningstiden kan justeres fra tastaturet.

Farge kamera
Inkluderer et høysensitivt CCD KAMERA med en 3,7mm linse. Ekstra lys om natten ved hjelp av 6 LED rundt kamera. Et PAN&TILT system tillater å justere linsen ±10º, for at bilde skal bli mest riktig.

Tastatur med maksimal resistanse
Det numeriske tastaturet er produsert i zamak med permanent BAKLYS som lyser opp tastaturet og gjør det enklere å se tallene i dårlige lysforhold. Dets robuste design gir den lang levetid i alle forhold.

LCD display
Høy kontrast LCD display som lar deg blandt annet i en katalog for å finne beboer. Displayet viser også kommunikasjonstatusen: ringer, opptatt kanal, etc.
Tastene lar deg bla gjennom beboere og brukes til å programmere panelet.
Når du har funnet riktig beboer, tast for å ringe.

Intuitiv og enkel
Det er 2 paneltyper
DIRECT paneler: Disse har ikke noe display og man trenger derfor en oppslagstavle for å vise hvilken ringekode de forskjellige beboere har og trykk.
DIGITALE paneler: Velg beboer direkte ut fra liste i displayet og trykk.

Adgangskontroll via tastatur
Det er mulig å åpne døren ved å taste inn en kode på tastaturet. DUOX, VDS og BUS2 digitale paneler kan håndtere opp til 350 koder/brukere (Digital) eller 1 felles kode pr. panel (Direct).Et MDS digitalt panel kan ha opptil 1020 brukere.