Porttelefoner til borettslag, nærings- og kommunalebygg

Å sikre at uvedkommende ikke kommer inn i bygg, garasjeanlegg og andre fellesområder er viktigere enn noen gang. Markedet for porttelefoner er i god vekst, ettersom porttelefoner anses som en viktig sikring av adgangskontroll.

Smart Connection IKT er Fermax sin autoriserte distributør av deres porttelefoner i Norge. Fermax har en fremtredende posisjon blant de ledende merkene i verden og har vært i det norske markedet i over tyve år. De har mange referanseanlegg innen borettslag, næringsbygg, kontorbygg og kommunale bygg av alle typer og størrelser.

Ny teknologi forenkler installasjon og bruk. Blandt annet bildeoverføring (video) mellom inngangsdør og leilighet, mulighet for å lagre bilde så du kan se hvem som har ringt på når du har vært borte, «ikke forstyrr» når du ønsker fred og ro, bestille heisen før du forlater leiligheten, sette på lys i gangen. Er du ikke hjemme kan du få overført anropet fra porttelefonen til din mobil samt mye mye mer.

Flere muligheter kan tilpasses ønsket behov. Porttelefoner kan leveres for de som kun trenger en telefon/panel ved inngangsdøra eller porten samt et svarapparat inne, til løsninger for omsorgsboliger, bedrifter og borettslag i alle størrelser. Ta kontakt via post@smartconnection.no